Individuelle huse - Frihed til at vælge

Går du med drømmen om en ny bolig, der lever op til dine krav om smukt dansk håndværk og en perfekt planløsning til dine behov?

Så tag Centrum Huse med på råd, og realisér drømmen allerede i dag.​

Individuelle huse på danske traditioner

Hos Centrum Huse leverer vi mange forskellige løsninger inden for private boliger og har gennem 25 år hjulpet mange familier med at få opført deres nye bolig.

​- Hvad enten du ønsker en mindre og veldisponeret bolig i et hyggeligt familiekvarter eller en større landvilla med mulighed for at integrere den smukke natur i designet og planløsning, kan vi hjælpe dig.

​Vores helårshuse bygger på det traditionelle danske design, og vi kan tilbyde fleksible og individuelle løsninger, således at du får en skræddersyet løsning med en bolig, der opfylder alle dine krav, drømme og ikke mindst din families behov

Alle familier er forskellige

Alle mennesker og familier er forskellige, hvorfor det naturligt heller ikke er de samme behov, der skal tilgodeses, eller de samme ønsker, der skal​ opfyldes, ved hvert byggeri. Derfor lægger stor vi også stor vægt på den tætte dialog, ikke mindst før selve byggeriet går i gang, så vi har alle forventninger og ønsker afstemt, men også under resten af byggeprocessen. På den måde er du sikret, at misforståelser angående materialer, planløsning og opbygning bliver undgået.

Vores mangeårige erfaring i branchen og vores dygtige medarbejderes høje faglighed garanterer dig en bolig, hvor der er kælet for detaljen, og hvor der ikke er gået på kompromis med kvaliteten.

Kontakt os på telefon 97 52 47 77, hvis du ønsker yderligere information om vores helårshuse eller ønsker en uforpligtende samtale om dine boligdrømme.

FIRMA​

Centrum Huse

CVR: 35648232​

ADRESSE

Ulvevej 20, 7800 Skive

Find vej med Google Map

KONTAKT

Telefon: 97 52 47 77

E-mail: post@centrumhuse.dk

Vi samarbejder med