Centrum Huse - Mere end 30 års solidt håndværk

Centrum Huse har siden 1986 bygget mere end 350 boliger til jyske familier, der har ønsket kvalitet og solidt dansk håndværk.

Gennem mere end 30 år i branchen har vi formået at videreføre de gamle jyske dyder, hvor vi altid har fokus på den høje kvalitet, den gode service og fleksible og skræddersyede løsninger med kunden i fokus.

Kvalitet og ærlighed

For os betyder tilfredse og glade kunder alt – kun med tilfredse kunder og et godt omdømme kan vi sikre vores virksomheds fremtidige drift, hvorfor vi også hellere end gerne vil strække os det ekstra for vores kunder. På den måde kan vi kan levere en løsning, vi ikke blot kan stå inde for med vores faglige stolthed, men som vores kunder også kan være tilfredse med i mange år fremover.​​​

Vi er med gennem hele processen, fra den indledende rådgivning til boligen står indflytningsklar, og sørger også for, at du som kunde er med fra start til slut. Vi lægger stor vægt på et godt samarbejde og en tæt og ærlig dialog, så vi kan levere en løsning, der lever op til dine forventninger og ønsker, og som matcher din families behov.

Vi bygger i hele Midtjylland

Vores medarbejdere er alle erfarne og dygtige danske håndværkere, der aldrig går på kompromis med kvaliteten.

Vi bygger boliger i hele Midtjylland – fra Aalborg ned over Thy og ned til den anden side af Vejle og Ringkøbing Fjord.

Kontakt os på telefon 97 52 47 77 eller send os en mail, hvis vi også skal stå for dit næste byggeprojekt.​

FIRMA​

Centrum Huse

CVR: 35648232​

ADRESSE

Ulvevej 20, 7800 Skive

Find vej med Google Map

KONTAKT

Telefon: 97 52 47 77

E-mail: post@centrumhuse.dk

Vi samarbejder med